Gillar ni kokos lika mycket som jag? I så fall måste ni prova det här receptet på härligt krispig kokoskyckling!
Blanda panko ströbröd, riven kokos, lite krossade cornflakes och en nypa salt i en skål. Knäck en äggvita i en annan skål. Dippa kycklingfilén i äggvitan och sedan i kokosblandningen, lägg på en plåt med bakplåtspapper, spraya på lite olivolja och sätt sedan in i ugnen på 190°c i 30 min. Jag åt kycklingen med sweetchilisås och en sallad på babyspenat, avocado, gurka och cocktailtomater! Mums! :)
Such a yummy lunch!
Do you like coconut as much as I do? Then you just have to try this recipe for delicious, crispy coconut chicken!
Combine coconut flakes, panko breadcrumbs, a little bit of cornflake crumbs and a pinch of salt in a bowl. Put an egg white in another bowl. Dip the chicken, first in the egg, then in the coconut crumb mixture. Place the chicken on a cookie sheet and lightly spray with olive oil and bake for 30 minutes at 190°c. I ate it with sweetchili sauce and a sallad made of baby spinach, avocado, cucumber and cocktail tomatoes! YUM!
Gärna mer matinlägg , tack! :)