He makes me happy.

publicerat i Homestyling/Interior;
Todiloo!
Småsover nästan redan så det får bli en liten quickie-update!

Imorse innan jag åkte till jobbet så hade vi en glasmästare här som skulle mäta i köket och då fick vi reda på att vi inte kommer kunna ha någon tapet på fläktväggen :( Hejdå fina Cecil Beaton tapet.
Väggen var inte 110% rak så resultatet skulle inte bli så bra. Det skulle liksom bli mer luft mellan väggen och glasskivan på vissa ställen än andra vilket skulle få tapeten att se "flottig" ut. Så nu har vi bestämt att det blir vitmålad glasskiva runt om istället, kommer nog också bli toppenfint men självklart hade jag velat haft tapet.

Baby överraskade mig när jag kom hem från jobbet, kanske för att muntra upp mig lite när jag inte fick rosa rosor på väggarna? ;)
Han hade varit och köpt min marshmallow-tavla som jag berättade om här om dagen (från MIO)! Den är ännu finare i verkligheten och på bilden ser den lite pluttig ut vilket den inte är- I love it! Ska ta en bättre bild någon dag.
Hoppas ni inte tycker det är allt för tråkigt att läsa om vårt kök hela tiden?!

Nattinatt!
Hugs & Kisses!

So so tired.

publicerat i Inside my head;
Godmorgon på er!
Har precis tryckt i mig frukost och ska strax fixa i ordning mig för arbetsdag. Hur ska jag överleva idag? Är sååå trött ända nere från tårna upp till toppen av huvudet- I need a lot of sleep! Ska banne mig sova hela vägen från Sverige till New York på lördag (men hur gör jag när vi mellanlandar? Hmm)...


Hugs & Kisses!