The crazy days, the city lights.

publicerat i Worldwide;

Här vart det inte mycket bloggat men jag är helt enkelt upptagen med att bli mer och mer förälskad i denna stad! Har hunnit med sjukt mycket kul redan och listan på events/planer för resten av min tid här växer sig bara längre :) Dagens planer består av poolparty hos någon av tjejernas vänner i 90210 och ikväll ska vi fira Jessica som fyller år imorgon med mysig middag på Aventine....Efter blir det inte helt oväntat en utgång ;) Loving these crazy days!

A quick from L.A.

publicerat i Worldwide;
Hej mina vänner!
Solig morgon här i ett strålande Los Angeles! Har precis varit ute på en härlig morgonpromenad, käkat lite frukost och snart ska jag och Jessica (glöm inte att följa henne på instagram: @fjessica) ner och lägga oss vid poolen! Efter det har vi shopping på schemat så här har ni en GLAD tjej kan jag lova ;) 
Streetview from last night.
Hi sweets!
Sunny morning here in a lovely Los Angeles! Jessica (don't forget to follow her at instagram: @fjessica) and I just came back from a morning walk and have had some breakfast, now we're off to the pool for some tanning and later we're gonna go shopping! Happy girl here! ;) 

Bye Sweden!

publicerat i Worldwide;

Sitter på Landvetter nu och ska snart sätta mig på planet mot London och sen vidare mot L.A! Är trött som tusan men också sjukt taggad! Ikväll får jag äntligen träffa bästis!!!! <3

Ha en fin dag mina vänner och följ mig gärna på instagram @natalieholmstrom där jag försöker uppdatera så mycket jag kan!