Pig!

publicerat i Inside my head;
Todiloo!
Nu är jag här igen.
Blev ett besök på åsbyn tidigare som jag hade hoppats, dock var det en stor besvikelse idag. Till och med älsk var sugen på att shoppa och de hade inget kul som vi ville ha :( Suck.

Istället för shopping fick det bli spruta för mig. J körde mig till vaccinationsmottagningen och det var ju inte så mycket jag kunde göra- det var ju bara att gå in och bli stucken. Skönt att ha det gjort nu i alla fall, inte bara för min egen skull, det vore ju värre om man smittade någon annan med grisinfluensa.

Efter sprutan gick vi till stan och köpte oss ett monopol som vi sen gick hem och spelade. Mys med spel, det var länge sen jag spelade... Jag vann stort dessutom ;)

Nej nu ska jag fortsätta mysa med mina älsklingar.
Hugs & Kisses!

Wrong.

publicerat i
Hej igen!
Nu har jag precis ätit lite frukost och fixat i ordning mig en smula.
Powerwalken var verkligen ingen höjdare idag, det bara öste ner regn :( Tyckte så synd om min lilla plutt som försökte trippa försiktigt fram....Han som avskyr regn. Tog inte på honom någon tröja heller dum som jag är. Trodde det skulle vara för varmt ute men det vart ju rätt kallt eftersom man blev så himla blöt.

Så vad ska man hitta på en så här tråkig och regnig dag då? Tänkte träna senare men jag funderar på att tvinga med mig min älsk ut till Åsby först...Känner för att gå och kolla på fina saker :)
I natt drömde jag faktiskt att jag hade en julgran! Jag har alltså hatat julen i flera år, vad är det som händer??? Jag vill ha julmys hemma, jag vill ha fint vitt, fluffigt pynt och mysiga ljus- det är något som är fel på mig....

Jag idag...
Nej nu ska jag göra någon nytta här.
Hugs & Kisses!

Powerwalk.

publicerat i Inside my head;
Godmorgon pärlor!
Nu dricker jag lite te och strax cykla bort till Rocklunda och ge mig ut på powerwalk med Killer och tjejerna.
Denna veckan är det nyttig vecka som gäller, i helgen har det blivit lite för mycket gott som vanligt ;)
Hörs lite senare igen
Hugs & Kisses!