Wednesday night out.

publicerat i Party;
Hej på er!
Hade en fantastiskt bra kväll igår! Började med grillning här hos mig tillsammans med Jessica och Evelina, innan vi drog till Twin där resten av kvällen spenderades. Träffade som vanligt massa roligt folk och det slank nog ner både ett och två glas rosé för mycket ;) Men som sagt, roligt hade vi! 

Evelina och Jessica ♥

Att cykla i Jeffrey Campbell-klackar var inte så lätt ;)

Idag har Jessica åkt tillbaka till Stockholm igen :( Nu vet jag inte när jag träffar henne nästa gång, får nog åka upp till henne i Stockholm lite längre fram i sommar. Saknar ju henne redan! Boh.

Nu måste jag skynda på lite här. Måste fixa till mig lite innan jag och Jonas åker och möter upp Martin och Lotta för lite kvällsfika, ska bli jättemysigt! Vi hörs senare mina vänner,
Hugs & Kisses!

It's a beautiful day, don't let it get away.

publicerat i Inside my head;
Godmorgon solstrålar!
Nu sitter jag och inväntar Jessica som strax kommer hit för att gå en härlig morgonpromenad med mig. Efter det ska vi äta mysfrukost innan vi säkerligen hamnar på stranden igen ;)
Så här ser det ut utanför mitt köksfönster just nu;


From my kitchen window right now.
Not a single cloud on the sky- LOVELY!


Visst ser det härligt ut!?
Nej nu ska jag snöra på mig mina EasyTone och göra mig redo,
Hugs & Kisses!
Picture from last night.

Lovely summer day.

publicerat i Inside my head;
Hej på er!
Åh har haft en så himla härlig dag idag! Har legat på stranden med tjejerna, ätit lunch på piren med älski, varit i stadsparken på promenad och nu i kväll har jag och Jonas varit på jättemysig picknick! Tog några bilder när vi var på väg hem, det var så himla fint där vi var! Såg ut som i en saga, och mitt i allt det fina ser jag en underbar häst som rullar sig i gräset. Kändes som jag var med i en Astrid Lindgren film :)
Sverige på sommaren när det är fint väder...ja det är faktiskt inte dumt alls!


Beautiful!

Nu blir det film och mys här,
Hugs & Kisses!