Sesam Gallerian.

publicerat i Inside my head;
Hej solstrålar!
Nu ska jag snart åka in till stan, osminkad och helt ofixad för att bli snygg där! Ska visa en av Kaisas fantastiska klänningar på en liten visning de har i Sesam Gallerian idag, så ska få hår och smink fixar på plats.
Kaisa har även 20% rabatt idag så kom och fynda! Klänningen jag ska ha på mig skulle jag köpt bums om jag skulle tagit studenten i år, den är så grymt fin! Ska ta med mig kameran så jag kan visa er sen :)


Gottogo,
Hugs & Kisses!

Workout?

publicerat i Inside my head;
Det gick sådär med solandet även hemma hos mamma, det största molnet kom och täckte den underbara solen! Boh!

Nu ska jag och Jonas snart åka och springa en runda istället, det får bli veckans sista.
Fick en fråga om jag inte kunde berätta lite om min träning och visst kan jag det, för det blir ingen lång historia haha.

Jag är en riktig periodare när det kommer till träning, jag avskyr att gå till gymmet ensam (måste försöka bättra mig på det) och jag hatar verkligen konditionsträning. Nu försöker jag dock springa några gånger i veckan, oftast blir det mellan 5-8 km. Det hade aldrig gått utan min Jonas, han peppar mig när jag håller på att ge upp! Mina Reebok Runtone är också bra "pepp-redskap". De är inte bara otroligt bekväma utan bara tanken på att man får extra snygg rumpa och snygga ben när man använder dem är ju grymt bra (man känner verkligen i benen och rumpan efteråt!) :) Utöver det så är det mina power walks som 'tränar' mig, jag älskar att vara ute och gå (till promenaderna har jag Reebok Easytone)!

That's it! Har tyvärr aldrig varit någon träningstjej men det kanske kommer :) 


Hoppas nu du/ni fått svar!
Hugs & Kisses!

29 April.

publicerat i Inside my head;
Hej på er!
Har stimmat med Nadja hela förmiddagen, putsat till hennes naglar och sprungit en runda på A6. Behövde verkligen hitta en bh att ha under min underbara klänning från Conscious Collection som jag ska ha på mig i morgon kväll, men ingen lycka. Det får väl bli tutt-tape om jag inte kommer på något annat! :D 

Försökte mig precis på att lägga mig ute och sola lite nu, men jädrans vad det blåser kallt här vid Vättern! Tror jag ska ta och åka hem till mamma istället! Kanske tar med James på en långpromenad i skogen också, han är lite roligare att gå långt med än Killer-latmask :)
Killer och James!

Hörs senare,
Hugs & Kisses!