Early again.

publicerat i
Morning! 
Då satt man här igen med tidig frukost...Grönt te, banan/jordgubbs-smoothie och en macka. Gillar inte alls att äta frulle så här dags, men jag måste, annars kan jag inte koncentrera mig i en sekund. 

Anyways. Hoppas ni inte blir less på allt nageltjat? Jag hinner ju knappt göra annat på dagarna nu, så det kommer nog mest handla om det på veckorna...I alla fall när jag är i skolan. Min älskling lyssnar nog inte ens på mig när jag babblar på om nagelns olika delar och hur man ska lacka osv... Han försökte till och med köpa sig ur att jag ville träna manikyr på honom haha... Får väl se vad han erbjuder mig ;) 

Nu under min utbildning kan jag ju ge er lite småtips för nagelvård om ni vill? 
Tänker börja med Solar Oil!
Världens bästa olja för naglarna och det är faktiskt inte bara nått man försöker sälja på kunden. Den innehåller tre olika oljor; jojoba, sötmandelolja, rishöljeolja samt E-vitamin. Solar Oil jobbar sig igenom alla lager av nageln och återfuktar, gör den flexibel samt stärker. Självklart är den superbra för nagelbanden också! Oljan ska man använda oavsett om man har sina naturliga naglar eller om man har konstmaterial på, helst minst 2 gånger om dagen!

 

Jag kommer sälja mini flaskan för runt 50:- till en början. Hojta till om ni är intresserade!

Hugs & Kisses!

Exhausted.

publicerat i
Åh jag är såå trött just nu. Och hungrig. Håller precis på att laga lite mat, men egentligen skulle jag helst bara vilja gå och lägga mig. Nu börjar det märkas att jag inte är van att gå upp tidigt på mornarna haha.

Även idag har det varit en väldigt bra dag på nagelskolan. Vi fick som sagt lära oss att göra manikyr på naturliga naglar. Kan ju bara tala om att det är betydligt mycket svårare än det ser ut. Jag trodde att jag skulle fixa det lätt som en plätt, hur många gånger har man inte sett när nån annan gjort liksom, men ack så fel jag hade! Tog filen i handen och fattade knappt hur jag skulle hålla den, helt handikappad! Men resultatet blev bra i alla fall :)
Efter det fick vi öva på att måla naglarna ordentligt samt hur man målar fransk kant, detta gjorde vi på tippar...Också mycket svårare än man kan ana, men jag ska träna lite till senare tänkte jag. Om jag orkar. Fick några sidor att läsa i läxa tills imorgon.

Jisses vad fort dagarna går nu! Klockan är redan åtta och jag har inte hunnit göra nått här hemma. Var ute en promenad med Killer, var och handlade, och nu sitter jag här. Pjuh. Detta är jag inte van vid! Men det är väldigt kul :)

Nu ska jag göra klart maten.
Hugs & Kisses!


Manicure.

publicerat i
Hohoo!
Tänkte bara titta in en snabbis innan jag åker iväg till Gislaved igen. Idag ska vi få träna på att göra manikyr på varandra :) Skäms dock lite för att visa upp mina hemska tassar för nån haha.

"
Det enda som är fint på mina naglar just nu är lacket- "Hot Pop Pink"

Nu måste jag åka och plocka upp Diana!
Hugs & Kisses!