Love.

publicerat i Inside my head;
Hej på er!
Blev aldrig någon tur till Skultuna igår, baby ville kika på stan efter jeans istället. Hittade dock inga, de har som sagt inte det största utbudet här.
Hämtade kebab till lunch efter att vi snurrat på stan och resten av dagen/kvällen mådde jag jättedåligt :( Hade tänkt åka till Sara och Jonnie på kvällen men det blev alltså inget med det. Jag och J fick mysa och kolla på melodifestivalen och film istället.

Idag mår jag topp igen så vi får se vad vi ska hitta på! Skultuna är ju faktiskt öppet idag också så idag kanske vi åker dit.

Nu ska jag träääääna (tar igen det jag missade när jag var sjuk)!
Hugs & Kisses!

Essence.

publicerat i Homestyling/Interior;
Godmorgon godmorgon!
Fortfarande otaggande väder men känner mig ändå full av energi idag! Ska träna lite nu och sen ska vi iväg till skultuna outleten och kika lite. Vi funderar på att köpa nya bestick (låter inte så kul kanske, men våra ikea bestick är inget att hurra för), lite vinglas och Filippa K-muggar. De har inte det nya mönstret men jag vill ha "lace"-mönstret också. Vi kommer ju som sagt ha några hyllor att fylla och då vill man ju ha fina saker :)
Perfekt att ha ett outlet så nära, för förstahandssorteringen (alltså exakt samma som i butikerna) är också lite billigare!


("Essence"-vinglas)

Nej dags att köra lite träning, hörs senare.
Hugs & Kisses!

Spring Dreams.

publicerat i Fashion/Inspo;
Hej snyggon!
Fy tusan vilket äckel-väder det är ute nu, nästan +2 grader så det bara slaskar och är grått :( Självklart är jag positiv till plusgraderna (ge mig fler), men hua, jag avskyr verkligen slask!
Vad ska man göra dagar när det är sånt här väder? Man har ju verkligen ingen lust att vara ute...Inte ens att kila ner på stan lockar. Vet ni vad jag vill ha nu? Jag vill ha A6 här! Eller ja, jag skulle givetvis inte tacka nej till något större köpcenter heller, men åtminstone något A6-liknande. Hälla är det pissigaste köpcentret som finns, vart ska man handla- lindex, guldfynd eller kappahl? Haha.

Nej nog med negativitet, drömmer om lite fina saker istället....


springdreams
Hugs & Kisses!