Disaster.

publicerat i Inside my head;
Hej...
Kom hem från en härlig promenad runt munksjön för ett par timmar sedan. Gick och skrattade och halkade runt med Fidde. Det är verkligen glashalt ute, sinnessjukt att folk vågar cykla!
Han är så rolig Fidde så det blir aldrig en tyst stund, promenaden gick därför väldigt fort. Skönt att komma ut och röra på sig och skönt att komma hemifrån också. Blir ju bara att man är hemma hela tiden känns det som, speciellt eftersom nästan alla mina vänner är någon annanstans just nu (typiskt bara för jag är i Jönköping).


Längtar så mycket tills imorgon kväll då min älskling kommer tillbaka till Jönköping. Han var tvungen att åka till Västerås på annandagen, så imorgon kommer han hit igen.
Kan inte förstå hur mitt liv var innan honom. 
Jag lever som i två olika världar- den ena är alltid min trygga plats och den andra är den jag önskar vore likadan. Vissa perioder är jättebra, så bra att man ibland glömmer bort hur det är de andra perioderna... Katastrof.
Innan J hade jag bara den där osäkra världen.


Hugs & Kisses!

Christmas.

publicerat i Inside my head;

Hej på er!
Nu var det väl dags att uppdatera igen... Har haft "jul ledigt" ;)
Känns faktiskt väldigt skönt att julen äntligen är över- min har varit bra men det är alltid kaosigt också.
Nästa år ska jag inte ha nån jul, då ska jag vara i värmen! Så är det bara.
 
Julafton spenderades först hemma hos farmor och farfar (mumms, mumms med deras julbord!) och på kvällen var vi hos J's föräldrar. De är så söta och ger till och med mig paket! Fick jättefina tekoppar och en tekanna. Nu har jag två tekannor för jag fick en av min storasyster Linda också! Tihi.
Sen fick jag en pilatesboll och en träningsmatta, ett jättefint armband, pengar och så lite smågrejs.
Det allra bästa av allt, från min älskling så klart- en resa till New York och Miami! Vi ska boka i Januari och jag döööör för jag är så glad! :) USA är verkligen mitt drömresemål så det ska bli underbart. Vi har pratat om att åka länge, men nu är det bestämt att vi ska boka. Jippiii!!! ♥


Igår var vi ute på partaj på 8 glas. Hade väldigt trevligt :)
Idag har jag varit ganska trött och nu kurrar min mage som tusan, måste ha mat!
Hugs & Kisses!