Edamame!

publicerat i Food/Recipes;
Åh jag är alldeles lycklig nu. Var och handlade på ica maxi med J och hittade edamamebönor i frysen! Som jag letat efter dessa jäkla bönor hela tiden sedan vi kom hem från USA. Jag är tokig i dem! Vi tog dem som "förrätt" när vi åt på Sushi Samba (ÅH GE MIG) och det var inte bara den underbara sushin som frälste mig- utan även edamamebönorna! Ska bli spännande att smaka dessa som jag nu hittade på ica, hoppas de är lika goda som de vi åt i Miami (annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra av alla påsar som numera ligger i min frys haha).
Återkommer med recension ;)

(Yes då har man skrivit ett helt inlägg om bönor. I'm totally normal.)

Leopard!

publicerat i Outfits;
Hej på er!
Nu ska ja sticka en sväng till IKEA med syster yster innan jag börjar jobba klockan ett.
Fick lite fina accessoarer i veckan som jag glömt att visa;
Puderrosa väska, konjakbruna ballerinas och en scarf- allt med leopard-detaljer! :)
Så här ser jag ut idag...


Hoppas ni får en bra dag!
Hugs & Kisses!

Morsdag.

publicerat i Inside my head;
Hej sweets!
Började dagen idag med att baka en morsdag-kaka till min kära mamii, fick bli hakunamatatakakan som min familj börjat kalla den (fudgetårta). Saknade dock en ingrediens till glasyren så jag skickade iväg min älskling till affären medans jag själv hoppade in i duschen. Tog en himla stund för honom att bara handla grädde tyckte jag, men när han väl kom hade han inte bara köpt grädde- utan också en bukett med tio rosa rosor till mig!
♥ Han är underbar. Han sa att de var från honom och Killer tihi.


Väl färdig med kakan for vi ut till hovslätt för att morsdagfika med familjen och kakan den gick verkligen hem. Rocky var så rolig och började skära mitt i för att han ville komma åt strösslet ;)

Lite senare var vi hembjudna till J's mamma och pappa på mat, men innan dess fick det bli en snabbis förbi IEMS. Hade spanat in några gardinlängder de hade där så köpte med mig en hem på prov...de var 3m långa och vi har 3,7 i takhöjd men jag tänkte att de skulle räcka. Dock blev det inget bra- vill ha låååånga, hela vägen ner! Måste nog sy egna. Suck.

Nej nu ska vi kika på film jag och min kära.
Hugs & Kisses!