Glitter!

publicerat i
Hej sockersöta!
Har så klart haft full rulle även om jag varit ledig idag. Var så skönt att få sova någon timme längre imorse, känner mig mycket piggare nu!

Började dagen med en promenad med Killer på stranden. Han är så gullig när han går och nosar runt på allt nytt, och gissa om han är nöjd när det är plusgrader och torrt på marken :) Efter det åt jag frukost och fixade till mig lite innan det var dags för mig att bege mig till Patricia och göra naglarna. Förra veckan fick jag ju hoppa in och jobba så idag var det väldigt behövligt- gjorde lite starkare rosa glitter i två olika toner idag, blev supernöjd.
Nu är mina naglar verkligen glittriga, glittriga, glittriga;

När jag var klar hos Patte åt jag lunch med min älskling på En italienare & en grek vilket var mumma!
Sen var vi inne en sväng på Anna K och köpte ett "Vanilla Cupcake"-yankee candle, luktar ljuvligt :)
Lite senare var jag på stan en stund med min kära syster och köpte lite blommor och krukor till lägenheten.
Ni ska få se imon vad fint det blev.

Nej nu måste jag sussa här så jag orkar upp och jobba imon!
Hugs & Kisses!

Answers 31/3.

publicerat i Questions & Answers;
Det blev inte så många frågor den här gången men jag svarar ändå:

Anonym:
Hej Nathalie. 
Jag undrar hur du överlevde som arbetslös ekonomiskt sätt?.. Jag är i samma sits nu och behöver veta lite hur man gör för att klara sig.. eller ska man krypa till korset och be mor och far?
Kram

Svar:
Usch jag tyckte det var jättejobbigt att gå ifrån att ha haft (åtminstone liten) egen inkomst till att inte tjäna något. Lite naglar har jag ju gjort på vänner så att en liten peng har jag ju fått då och då, men som tur är så har jag jordens snällaste föräldrar som hjälpt mig jättemycket. Kände inte alls att det var att "krypa till korset" för de vet också att det är grymt svårt att få jobb nu, men självklart känner man sig inte direkt självständig. Hoppas det löser sig för dig på bästa sätt :)

Hannah:
hur kommer det sig att du inte har hyr in dig på en salong och gör naglar? tror många skulle vilja att du gjorde
det för resultaten är verkligen fina :)

Svar:
Tack vad gulligt :) Tyvärr känner jag inte att det skulle löna sig för mig att hyra in mig någonstans eftersom jag inte har någon kundkrets och även om jag skulle få det så vet jag inte hur länge vi blir kvar i Jönköping nu. Det skulle bli mer jobb än lönsamt.

Anonym:
Är din syster gravid?

Svar:
Ja det är hon, längtar tills pluttingen kommer!!

Lisa:
Har du pojkvän?

Svar:
Ja min älskade älskade J ♥

Ask.

publicerat i Inside my head;
Hej gobitar!
Känner mig som ett riktigt vrak just nu- är trött som tusan! Ni kan ju bara ana vilken omställning det varit för mig de senaste dagarna, från att ha gått i flera månader och inte ha gjort ett skvatt på dagarna (mer eller mindre) till att flytta hem och äntligen få ett normalt socialt liv igen, stimma med inflytt i lägenheten och dessutom bli inkastad på ett nytt jobb en lönehelg! Pjuh.
Har inte riktigt hunnit landa ännu, men det känns bra ändå! Jag trivs med att ha mycket att göra...dock skulle jag behöva lite mer sömn. Imorgon jobbar jag 9.40 till 18.00 igen, tror jag är ledig på onsdag så då får jag ta det där sovandet...om jag inte har för mycket att fixa med lägenheten.

Ledsen för dåligt bloggande, jag som hade blivit så duktig på bilder :( Men det blir bättre så fort jag fått sova lite.
Så länge kanske vi ska köra lite frågor?
Fråga på om ni undrar något- svarar imonkväll :)


Läggdax för moi, Hugs & Kisses!