Downer day...

publicerat i Worldwide;
Hej fina!
Usch har en lite sämre dag idag känner jag... Hade glömt bort att första tiden på ett nytt ställe är ganska jobbig. Låter säkert jättetöntigt eftersom jag bara varit här i ett par dagar, men jag känner mig mest ensam just nu :( Känner ingen, känner inte till stället... Usch... men det är väl bara att försöka vara positiv!
Om ni sitter inne på några bra Asker/Oslo-tips så tar jag mer än gärna emot! Det kan vara precis vad som helst- help me out ♥ Någon av er kanske kan tipsa om vart jag hittar bästa frisören t.ex.?
Stole this picture from Matilda's blog ♥
Hi dear readers!
Uhh, I'm having a crappy day today... I had totally forgotten how the first time at a new place pretty much sucks. Probably sounds stupid since I've only been here for a couple of days so far, but I feel kind of lonely right now :( I don't know anybody and I don't know the place... Uhh...Guess I just have to try to stay positive!
If you guys know any good places/things to do here in Asker/Oslo I'd really appreciate if you wanted to share with me? It could be anything really! Help me out sweets! :) Maybe someone knows where I'll find the best hairdresser for example? 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Miranda:

i Drammen vet ja en bra, Maritha Myhre på hårkroken:)

Svar: Hittar ingen info online?
Natalie Holmström

2:a kommentar, skriven , av Josefina:

Hej,
Surfade bland lite olika London-stores och hittade en klänning som skrek DIG ! http://www.lipsy.co.uk/store/vip-dresses/lipsy-v-i-p-ruffle-prom-dress/product-is-VP00283_RD003 :)

Svar: Haha den var nog lite väl mycket även för mig ;)
Natalie Holmström

3:e kommentar, skriven , av jaana:

I hope that feeling goes away.. :) I guess we all have our bad times :/

Svar: Yes it will probably go away soon, it's just that everything here is still so new for me..
Natalie Holmström

4:e kommentar, skriven , av Susanna i Oslo - mamma till Melwin:

Har bott här i i fem år och har hoppat runt från frisör till frisör, för ingen har varit riktigt bra. Men är du villig att betala överpris så kolla på Toni & Guy och de salongerna :-)

Svar: Så himla svårt att hitta någon man verkligen gillar! Har du provat Toni & Guy? Verkar som de stora norska bloggarna gillar Hendrix hair, vet du något om de salongerna? Betalar egentligen vad som helst så länge man blir nöjd haha!
Natalie Holmström

5:e kommentar, skriven , av Susanna i Oslo - mamma till Melwin:

Ja, det är jättesvårt. Sen har jag väl varit lite dumsnål och inte gått till typ Hendrix pga av priset för det är mkt annat som kostar här i Norge. Jag har själv inte varit där men blev tipsad av en väninna som går dit efter att jag beklaga mig att jag aldrig blir nöjd.. Hendrix tror jag att de gillar, alla dem blir ju sponsrade utav honom ;)

Svar: Ja alltså herregud vad dyrt allt är! Blev lite chockad faktiskt... Men vill verkligen bli nöjd med mitt hår så då antar jag att man får hosta upp haha. Vet du vilken Hendrix hon gått till och vilken frisör? Ja det är klart de gillar stället då, gratis är ju godast ;)
Natalie Holmström

6:e kommentar, skriven , av Susanna i Oslo - mamma till Melwin:

Haha, ja men välkommen till Norge typ! Allt är dyrt här, förrutom vitlök och blöjor ;) Kan säga att det är mycket som man saknar från Sverige.. bara en sån sak som ubudet av mjölkprodukter haha.

Åh, så otydlig när jag skriver märker jag. Tror jag skyller lite på sömnbrist och att vara småbarnsmamma ;) Min väninna rekomenderade Toni & Guy på Bogstaveien. Vilken frisör hon går till har jag ingen aning om.. Men jag ska också ta mig en tur till Hendrix (glömde så klart tipsa om dem i första kommentaren) just för att jag har sett att bloggare har varit där och de ser ju inte fy skam ut i håret :) Hade tänkt att göra exstensions också men de använder bara tejp på det stället vilket jag inte gillar. Men en snygg hårfärg måste de få till.. jag var hos en annan frisör, betala 1800 nok för slingor och klipp och blev missnöjd, fick komma tillbaka och blev missnöjd igen. Gaaah! Nu är mit hår blond/beige/gult. Det var dem pengarna.. Vet inte hur mkt jag vågar färga håret nu efter förlossningen heller..

Hur trivs du i stan nu annars då?

Svar: Ja alltså jag hade räknat med att folk tagit i lite väl mycket när de sagt att det är så dyrt här, men nej- var inte alls beredd på de här överpriserna haha! Nu blir det till att åka hem till Sverige och handla på sig lite! ;)
Men usch vad tråkigt att betala så mycket och bli missnöjd, precis det är jag rädd för! Och som du skriver, man vill ju inte hålla på att färga/slinga hur mycket som helst, man vill ju känna sig "hollywood" direkt när man går därifrån! Åh varför känns det som att så få frisörer fattar blondt hår!? Är i valet och kvalet nu om jag ska prova Henrix/Toni & Guy...kanske får titta in och prata med dem lite.

Än så länge har jag inte hunnit utforska så mycket, men det börjar kännas lite bättre i alla fall..Känns alltid så konstigt när man blir "inkastad" på ett nytt ställe. Men hoppas på att få ett jobb snart så man kommer in i det lite mer och lär känna lite folk :) Tar som sagt gärna emot om du har några härliga tips! :) Kram
Natalie Holmström

Comment here :