Friend request.

publicerat i Inside my head, Worldwide;
Godmorgon fina ni!
Lackar naglarna svarta, dricker te och ska kika på bussbiljetter hem till Jönköping. Saknar min mamma! ♥ 
Känner mig som en enstöring som knappt inte träffar någon annan människa än J just nu... Jag som dessutom hatar att vara ensam, spenderar alldeles för många timmar med mig själv. Önskar att det var lika lätt som när man var liten, när man bara kunde gå fram till någon som verkade snäll i lekparken och fråga "ska vi bli kompisar?". Hoppas i alla fall att jag kan träffa några tjejer i laget nu när matcherna dragit igång, och framförallt hoppas jag att jag kan landa ett jobb snart! 
Good morning pretty people!
Painting my nails black, drinking tea and I'm about to look at bus tickets to go home to Jönköping. I miss my mom! ♥
I feel like an outcast right now, I barely see any other people than J... I'm the kind of person who hates to be alone, and right now I'm spending way too much time with myself. Wish it was as easy as when you were a kid, when you could just walk up to someone who seemed nice on the playground and ask "should we be friends?". Anyways, I really hope to meet some of the girlfriends from the team now that the games have started, and above all, I hope to land a job soon!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sofia:

Måste vara riktigt jobbigt! Hoppas du finner några bra vänner snart, vilket jag tror :)

Läste ju ett för ett tag sen för att vi skulle hålla tummarna angående någon intervju? Stämmer det? Hur gick det med det isåfall? :)
Ha en underbar dag!

Svar: Ja jag får försöka ge det lite tid :) Det gick dessvärre inget vidare med den intervjun, men det är bara att försöka igen! Ha en toppendag du med!
Natalie Holmström

2:a kommentar, skriven , av Fridas moln...:

Jag förstår dig verkligen!

Än så länge har jag dock haft väldigt tur då vi inte flyttat på oss än, men jag vet ju hur det är att leva tillsammans med en hockeyspelare och oavsett om man bor i en stad som man känner många eller inga så blir de ensamt då de är många resor och ensamma kvällar.

Man får bilda ett team tillsammans med alla andra tjejer, finns säkerligen andra tjejer i laget som är i samma situation.

Kram på dig!

Svar: Ja dessvärre är det inte så många tjejer "utifrån" här, men får hoppas på ett jobb och trevliga kollegor :) Kram tillbaka
Natalie Holmström

Comment here :