Ambassadeur.

publicerat i Inside my head;
Hej på er fina!
Nu är jag tillbaka i Västerås igen, kom hem vid tre-tiden igår. Var helt död efter fredagens roliga bravader, men jag överlevde som tur var gårdagen ;)

I fredags blev det en heldag på stan tillsammans med Jessica, Marielle, Sanna och hennes nya pv. Blev inte så mycket shopping för min del, ett gulligt halsband och ett hårspänne fick följa med hem, men det gör inte så mycket- måste ju spara till resan! Hade i alla fall en riktigt mysig dag med trevligt sällskap.

När vi kände oss klara på stan åkte jag och Jessica hem till henne och lagade lite god mat och fixade i ordning oss inför kvällen. Stackars Nore kom och gjorde oss sällskap, han hade säkert "jättekul" när han fick kolla på när vi fixade i ordning oss, det är väl en killes dröm? Tss. Kvällens utgång bar sedan av till Ambassadeur vilket var väldigt roligt! Det spelades bra musik och vi blev sådär lagom fulla (-läs: lite för fulla haha). Varken jag eller Jessica har en aning om vad klockan var när vi ramlade hem, men det spelar ingen roll för vi hade sjukt kul.
(Har även hittat lite konstiga blåmärken på min kropp? Haha)

Mådde som sagt inte speciellt bra igår, men blev hämtad på stationen av min älskling och det finns inget bättre än att vara bakis tillsammans med någon som älskar en ändå! Babys föräldrar har varit här på besök i helgen också så jag fick mumsig mat i magen igårkväll så då mådde jag faktiskt bättre.

Idag har vi mest slappat hela dagen och nu blir det pannkakor till kvällsmat och film.
Imorgon ska jag vara nyttig igen! Ledsen för lååång inlägg.

Hugs & Kisses!