Shape up!

publicerat i Health/Workout;
Hej på er!
Vaknade med världens träningsvärk i hela kroppen idag. Jag och Jonas bestämde oss för att åka och träna igår så vi körde ett riktigt hårt pass! 

Sommaren bjuder ju alltid på lite för mycket frestelser och jag känner mig just nu som en deg...Vinet smakar extra gott, grillat är godast, måste ha glass i solen...ja ni fattar? :) Så nu är det slut med latandet för min del, dags att försöka komma i form!
Kommande vecka ska jag träna varje dag fram till fredag (då jag åker till Stockholm och spenderar helgen) och idag blir det antingen löpning eller gymmet igen.
När det kommer till maten så blir det kolhydraterna som jag drar ner på! 
Tagg, tagg, tagg nu!
Är ni med mig? :) Peppa mig så peppar jag er. Har ni några bra motivations knep? :)

Hugs & Kisses!

Hey you!
Woke up today feeling so sore in my entire body. Me and Jonas decided to go to the gym yesterday and we worked out really hard! The summer is always so tempting with delicious food, a little too much wine, loads of ice cream...You know what I mean? I feel like a dough right now! The laziness stops today- time to really try to get in shape! Upcoming week I'm gonna work out everyday until friday (when I leave for Stockholm) and today I'm gonna either go for a run or hit the gym again. When it comes to food I'm gonna cut down on the carbs.
Help me and I'll help you- do you have any good motivation tips? :)


bloglovin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Paulina:

Förstår HELT vad du menar med känslan av extra deg under sommaren! Jag försöker som du, att dra ner på kolhydrater. TIll middag på kvällen äter jag iofs lite potatis/pasta om detta serveras, men till frukost äter jag filmjölk med frukt och nötter istället. Och ett kokt ägg! Vet inte vad du har för frukostvanor men börja med detta annars!Ska också ta mig ut på en promenad nu. Har ingen ork men försöker motivera mig med att det är skönt efteråt. Men visst är det jobbigt att ta det där steget, ta av sina vanliga kläder för att hoppa i träningskläder.? Det är ofta där det brister för mig!Glass ska man kunna unna sig under sommaren så då får vi försöka löpa lite extra istället ;) Jag hänger på, fortsätt peppa så ska jag kämpa på också! Haha!Kram och lycka till!

2:a kommentar, skriven , av Karolina och Olivia:

Hej! Vi är två tjejer som för bara någon vecka sedan kom hem från en underbar resa runt om i norrlands inland. Kolla gärna in så kanske du får några tips om vad det finns att göra i vårt avlånga land. Klicka in på "På rymmen med inlandsbanan" längst upp vid headern för att komma till alla inlägg om resan. Hoppas du haft en awesome dag!

Comment here :